Nieuws (via onze facebookpagina):

["error","The access token could not be decrypted"]
09/10/2020
Foto's uit het bericht van Jeugdtheaterschool dalfsen

Namens alle kinderen een hele fijne herfstvakantie.

09/10/2020
Nikki Bongarts

Wij hebben haar mogen zien stralen op het podium. Wij zijn met haar en alle spelers van toen door een bijzondere periode gegaan. Hoe mooi is het dat ze via deze weg nog steeds kan blijven stralen. #Livelifetothemax

https://open.spotify.com/artist/1fHWoeGUVTLQ2U8ImubW9h?si=YWzclevETMSLGdKAlqhCaw

Nikki Bongarts, Category: Artist, Singles: Live Life to the Max, Top Tracks: To the Water - Live, Uit Elkaar - Live, When You Love Someone - Live, Do I Ever - Live, Stitches, Monthly Listeners: 63, Where People Listen: Dalfsen, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort

02/10/2020
Foto's uit het bericht van Jeugdtheaterschool dalfsen

Het blijft toch bijzonder dat we kunnen werken in een prachtige theaterzaal. (Leslocatie Dalfsen) #jeugdtheaterschool #theaterdestoomfabriek

26/09/2020

Xapp-herfstkampen 2020
Xappkamp 1: 12 – 16 oktober (10- 16 jr)
Xappkamp 2: 19 – 23 oktober (10-16 jr)

Verruil je slippers en korte broek voor een warme trui en stort je in het herfstkamp!

Tijdens de zomer bieden we verschillende kampen aan. Er zijn kampen voor musical, zang, film en theatermaken. Al deze kampen en al deze interesses komen samen in het herfstkamp! Vijf dagen lang krijg je ... See more

03/09/2020
Foto's uit het bericht van Jeugdtheaterschool dalfsen

14 zomerkampen en een theater-week hadden wij deze zomer. Zangoptredens, musicals, ter plekke ontwikkelde producties en filmpremières kwamen allemaal voorbij. Dank voor al jullie talent en gezelligheid.
Volgend jaar doen we het gewoon nog eens over.

(Nieuw dit jaar zijn de herfstkampen speciaal voor hen die het wachten op de zomer van 2021 te lang duurt. xappzomerkamp.nl)

01/09/2020

Vrijdag 18 september is er een kennismakingsles voor de komende jaarcursus THEATER/MUSICAL voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in Theater de Stoomfabriek.

Door Corona is het niet handig alle scholen in de gemeente Dalfsen te bezoeken. Helpen jullie mee de poster te verspreiden?
Print de poster en hang 'm aan het prikbord op school!

jeugdtheaterschooldalfsen.nl

08/08/2020
Foto's uit het bericht van Jeugdtheaterschool dalfsen

Wat een bizar leuke tijd hebben wij gehad tijdens de theaterweek.

05/08/2020
Theater de Stoomfabriek

Wat een gave theaterweek! In samenwerking met de bibliotheek en Jeugdtheaterschool Dalfsen. De kinderen zijn razend enthousiast en over 2 dagen laten ze de voorstelling zien aan de ouders.

10/06/2020
musicalkamp-filmkamp-zangkamp-jongemakerskamp-xapp-zomerkamp - Musicalkamp Filmkamp Zangkamp - Xapp zomerkamp

Onze Musicalkampen, Zangkampen het JongeMakersKamp en de Cinekampen kunnen door gaan deze zomer. Schrijf je nu snel in voor een onvergetelijke tijd!
https://xappzomerkamp.nl

De zomerkampen van Xapp: musicalkamp, zangkamp, cinekamp (filmkamp) muziektheaterkamp. Sinds 2003 een begrip in NL. Uitvoerende kunst en film in de zomervakantie voor kinderen - jongeren

05/06/2020
Foto's uit het bericht van Jeugdtheaterschool dalfsen

Een aantal foto's van de voorstelling "Ik kom van Ergens Anders". Dank aan alle ouders en kinderen. Samen hebben we het mogelijk gemaakt om toch nog de voorstelling te spelen!

Zangles in Dalfsen

voor 6 t/m 15 jaar

xapp zangles dalfsenZing je vaak en graag? Ga op zangles! Ga direct naar de site met informatie over de zanglessen.

TIP: volg een workshop

Acteren kent zoveel disciplines, daar raak je niet op uitgekeken! De jeugdtheaterschool Dalfsen organiseert workshops op het gebied van acteren in de breedste zin van het woord.

Het scala van workshops wisselt regelmatig, op de website staat het actuele aanbod.