Nieuws (via onze facebookpagina):

30/11/2018
Foto's uit het bericht van Jeugdtheaterschool dalfsen

Vandaag hebben we extra het dansje van het eindlied geoefend onder leiding van twee meiden. Verder weer veel scènes gedaan. Langzaam begint de voorstelling vorm te krijgen.

23/11/2018
Foto's uit het bericht van Jeugdtheaterschool dalfsen

Vandaag hebben we in twee groepen gerepeteerd en natuurlijk was het weer tijd voor een dramaspel.

20/11/2018

Castingworkshopdag 8 december in Zwolle van Xapp KinderCasting. GEEF JE OP!

Xapp verzorgt een speciale castingworkshop voor alle kinderen van 7 t/m 14 jaar. Heb je altijd al meer willen weten over het werken bij film, televisie of theater? Wil je goed voorbereid op een auditie willen verschijnen? Dan is de Xapp Castingworkshop precies wat je zoekt.

Opgeven voor deze dag gaat via ... See more

09/11/2018
Foto's uit het bericht van Jeugdtheaterschool dalfsen

Fijn gerepeteerd met de groep. We hebben voor het eerst scenes uit de voorstelling gepeeld. Twee jarigen hebben getrakteerd (oogsnoep) en een aantal T-shirts zijn gearriveerd.

03/11/2018

Afgelopen vrijdag hebben alle kinderen voor het eerst gehoord waar de voorstelling over gaat dit jaar en ze hebben een rol gekregen.

29/10/2018

Voor een pilot van een nieuwe televisie-show is Xapp kindercasting op zoek naar superspontane “praatjesmakers” tussen de 6-10 jaar oud.

Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor een pilot voor een nieuwe tv-show (in november wordt er een dag gekozen om dit op te nemen). Een ontzettend leuk format waarbij een volwassen persoon een quiz speelt bestaande uit 10 open vragen. Ieder ... See more

06/10/2018

Deze les ging over doelen in spel. Doelen van personages zijn bijna altijd anders waardoor je conflict in spel krijgt. Conflict in een verhaal is wat je wilt.

23/09/2018

Serieus leuke voorstelling:
Het bos draaft doorrrrrr! Woensdag in theater De Stoomfabriek. Aanvang: 15.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.destoomfabriek.nl en bij Primera.
Theater de Stoomfabriek

20/09/2018

Vrijdag 21 september: kennismaken met de jeugdtheaterschool. Geef je nog snel op als je erbij wil zijn. Locatie: theater de stormfabriek in Dalfsen. Http://JeugdtheaterschoolDalfsen.nl

09/09/2018

Kennismakingsles op 21 september. Geef je op via jeugdtheaterschooldalfsen.nl

Zangles in Dalfsen

voor 6 t/m 15 jaar

xapp zangles dalfsenZing je vaak en graag? Ga op zangles! Ga direct naar de site met informatie over de zanglessen.

TIP: volg een workshop

Acteren kent zoveel disciplines, daar raak je niet op uitgekeken! De jeugdtheaterschool Dalfsen organiseert workshops op het gebied van acteren in de breedste zin van het woord.

Het scala van workshops wisselt regelmatig, op de website staat het actuele aanbod.